Bent u het eens met Paul? pic.twitter.com/aQglGfcf4E – talkSPORT (@talkSPORT) 26 maart 2019 Deze man blijft het goede voorbeeld geven, op en naast het veld. Al onze steun aan u, @ Calteck10 en Danny Rose voor het opstaan ​​om de racistische beledigingen u allen moest vanavond ✊🏿 https://t.co/SCSxCTmURL verduren – Kick It Out (@kickitout) 25 maart 2019 Goedemorgen @ UEFA De racistische beledigingen laatste nacht in Montenegro (of een andere plaats) is niet aanvaardbaar.

Ik heb veel respect voor de manier waarop het Engels spelers snel met de situatie. Maar nu is het tijd om te handelen: Sluit stadions en / of gooi teams uit de wedstrijden. ACTIE NODIG – Jan Aage Fjørtoft (@JanAageFjortoft) 26 maart 2019 Congrats aan @England op hun 5-1 overwinning tegen Montenegro gisteravond, je doet ons allen trots op zijn.

Wat je geconfronteerd met de gezangen was verachtelijk. Volstrekt onaanvaardbaar, geen ruimte voor dit gedrag in elke sport. #loveoverhate #silencethehaters pic.twitter.com/FKVCrSg6se – Lewis Hamilton (@LewisHamilton) 26 maart 2019 Goede overwinning voor @England ⚽️ mannen vanavond tegen Montenegro. Erin geslaagd om de laatste 10 minuten op @ bbc5live te luisteren en was volledig geschokt door de racistische gezangen in de stand.

Net zo verkeerd. – Kate Richardson-Walsh OLY (@ katewalsh11) 25 maart 2019 Houden van Gareth Southgate roepen van de racistische en het verzenden van een sterke boodschap: “Er is geen twijfel in mijn gedachten dat het is gebeurd en het zal officieel worden gemeld. Ik wil niet speculeren, maar ik weet wat ik hoorde.”Nee, zittend op het hek zoals sommige managers zou hebben gedaan. – Darren Lewis (@MirrorDarren) 25 maart 2019 Montenegro nodig te straffen voor de racistische spreekkoren van een deel van hun supporters. @UEFA moeten actie, de juiste actie te ondernemen.

Montenegro FA woordvoerder beweert dat “er geen” racistische gezangen. Onzin. #kickitout – Henry Winter (@henrywinter) 25 maart 2019 Het was niet alleen degenen die betrokken zijn in de sport die snel uit te spreken over de racistische spreekkoren waren. Het racisme gericht op spelers van Engeland in de wedstrijd van gisteren in Montenegro was echt walgelijk. UEFA moet snel actie te nemen.

Racisme moet worden geconfronteerd en versloeg. https://t.co/eWOgfOpwjh – Jeremy Corbyn (@jeremycorbyn) 26 maart 2019 Raheem Sterling moeten niet bijzonder om de racisten tot zwijgen te zijn. FFS. Onderwijs, Milieu en Handhaving zou het onmogelijk voor hen om hun toxische gif zingen te maken. https://t.co/5JcAtUtNnT – David Lammy (@DavidLammy) 26 maart 2019

Tyson Fury keert terug naar de ring op 15 juni in Las Vegas tegen Tom Schwarz. Het beweerde dat de ‘Gypsy King’ zal worden geconfronteerd met deze obscure tegenstander om de blootstelling in Amerika te krijgen na het inkten een co-promotionele deal met Frank Warren en Bob Arum’s Top Rank.

4 Veel fans zijn zich niet bewust van de volgende tegenstander Tyson Fury’s The Top Rank verbinding ziet Fury’s gevechten uitgezonden op ESPN van nu af aan en hij heeft afgemeld voor de onmiddellijke rematch met Deontay Wilder om deze tussentijdse wedstrijd nemen. Scroll naar beneden voor meer informatie over de man die hij zal worden geconfronteerd in plaats daarvan uit te vinden.

LAATSTE boksen nieuws beginnen met het verspreiden HET NIEUWS Eddie Hearn onthult nieuwe waarschijnlijke datum voor Callum Smith’s volgende gevecht ACTION Reporter gekust door Pulev huurt advocaat; beschuldigt hem van nieuwe, aanvullende aanranding VERWARMDE David prijsschokken fans met out-of-karakter, expletive beladen uitbarsting 50/50 Eddie Hearn reageert op Deontay Wilder vraag van een 50/50 verdeling naar AJ vechten in de werken Eddie Hearn onthult wanneer we zouden kunnen zien Anthony Joshua vechten Oleksandr Usyk Amir Khan’t Amir Khan legt uit waarom hij zo slecht in de laatste gevecht met Samuel Vargas WAT NEXT was? Tyson Fury trainer onthult die strijd is het meest waarschijnlijk volgende: Joshua of Wilder UPSET KOMEN?

Khan waarschuwt Crawford van ‘grote schok’ als hij kijkt hem voor toekomstige super gevecht gerangschikt de top tien pound-for-pound boksers in de wereld van vandaag, met inbegrip van Canelo en Joshua CON MAN McGregor is ‘once in a lifetime’, maar MMA expert ruggen hem te maken UFC terug EENWORDING Shawn Porter geeft een positieve update van potentiële Errol Spence vechten VERTRAGING Streefdatum voor Fury vs Wilder rematch ingesteld op boxing fans teleurstellen Wie is Tom Schwarz? Schwarz is een 24-jarige Duitse zwaargewicht uit Magdeburg in Sachsen-Anhalt.

Hij is 6ft 5½ins lang en meestal weegt ongeveer 240 pond. Hij maakte zijn professionele debuut in 2013 en de laatste vochten op 2 maart, een KO2 winnen Kristijan Krstacic. 4 Tom Schwarz heeft zijn hele carrière gevochten tot nu toe in Duitsland en de Tsjechische Republiek Wat is Tom Schwarz’s record en die heeft hij gevochten? Hij is ongeslagen op 24-0 (16 KO’s).

Hij moet nog vechten wie in de buurt van het niveau Tyson Fury’s, maar heeft te kampen gehad Dereck Chisora’s komende tegenstander Senad Gashi, oude vijand Dave Allen’s Samir Nebo en voormalig Dillian Whyte slachtoffer Ivica Bacurin. 4 Tom Schwarz is gerangschikt # 2 door de WBO, ondanks het feit dat nog nooit geconfronteerd topklasse oppositie Wat is Tom Schwarz vechtstijl?

Hij heeft een vrij eenvoudig Europese stijl die niet al te veel problemen voor een 1xbet.footballresultstoday.org elite-mover als Tyson Fury zou moeten opleveren. Zijn belangrijkste wapen is de rechte rechterhand en hij kijkt voortdurend om het op te zetten met een handtastelijkheden jab. Schwarz, laat vaak zijn kin in de lucht toen hij zwaait en staat open voor tellers. Hij is erg gevoelig voor een looping bovenhandse recht als hij zijn eigen linker laag houdt.

4 Tom Schwarz toont af en toe variatie in zijn stoten toen gedwongen in nauwe Tom Schwarz te krijgen vs Senad Gashi: De vechtpartij in zijn gevecht met Senad Gashi, werd Tom Schwarz ernstig verontrust door zijn kortere tegenstander, maar de dingen snel nam een ​​bizarre wending. Ondanks het schijnbaar op de top, Gashi headbutted Schwarz drie keer binnen zes rondes en werd al snel gediskwalificeerd.

Na het gevecht eindigde, Senad Gashi leidde tot een vechtpartij met meer dan rennen en te blijven vallen Tom Schwarz. U kunt highlights hieronder bekijken. 🧐 Alleen maar keek naar Tyson Fury’s gemeld volgende tegenstander Tom Schwarz vs Senad Gashi. Absoluut bizar gevecht.

Gashi was oprecht gaf hem moeite, maar besloot om hem drie keer headbutt en vervolgens probeerde te blijven vechten nadat hij gediskwalificeerd, vonken een vechtpartij. pic.twitter.com/V4m8Np92dc – Michael Benson (@MichaelBensonn) 22 maart 2019 Tom Schwarz laatste gevecht: KO2 via Kristijan Krstacic In zijn laatste gevecht op 2 maart, Tom Schwarz comfortabel behandeld Kristijan Krstacic. De wedstrijd was meer dan binnen twee rondes als Schwarz klopte Krstacic ze drie keer in de tweede en hij heeft ervoor gekozen om verder te gaan.

Birmingham zal worden in de hoop om enige afstand tussen zichzelf en zet de onderste drie wanneer ze reizen naar West Brom op vrijdag live op talkSPORT 2. Vorige week heeft de Blues werden geslagen met een negen-punt aftrek na het overtreden van financiële regels, wat betekent dat Garry Monk’s kant zijn gedaald van 13 tot 18 en zijn zijn slechts vijf punten boven de degradatie zone. 1 Che Adams nodig heeft om de doelpunten te Championship status van Birmingham Ondertussen veilig te stellen, onder conciërge baas James Shan, kan West Brom de kloof te dichten op de bovenste 2-4 punten met een overwinning op Birmingham.